Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

L’exposició ‘De Dijous Gras a Dimecres de Cendra’ tanca per les eleccions

La mostra es podrà visitar de nou del dilluns 15 al dimecres 17, de les 11 a les 14 hores i de les 16 a les 19 hores. La resta del mes, fins el dia 28 de febrer, obrirà els divendres a la tarda i dissabtes, diumenges i festius en horari de matí i tarda.

L’ús del Miramar – Centre Cultural com a col·legi electoral, aquest diumenge 14 de febrer, obliga a tancar les portes de l’exposició de Carnaval: ‘De Dijous Gras a Dimecres de Cendra’, a partir de demà divendres. Així, els dies 12, 13 i 14 no es podrà visitar. La mostra reobrirà a partir del dilluns 15 i fins Dimecres de Cendra, quan es podrà visitar tant en horari de matí com de tarda. La resta del mes, l’horari es redueix a les tardes dels divendres i als dissabtes, diumenges i festius, en horari de matí i tarda.

‘De Dijous Gras a Dimecres de Cendra’ s’ubica a la primera planta del Miramar – Centre Cultural i proposa un recorregut a través d’elements propis de la celebració, així com també del record dels personatges, anècdotes i tots els elements imprescindibles del Carnaval sitgetà.

La mostra ha comptat amb la col·laboració del Casino Prado Suburense, la Societat Recreativa El Retiro, l’Agrupació del Carnaval dels Independents i del críptic, Jordi Cubillos.

 

Horari:

  • Divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de febrer, tancat
  • Dijous 11, dilluns 15, dimarts 16 i dimecres 17 de febrer, de les 11 a les 14 h i de les 16 a les 19 h
  • Del 18 al 28 de febrer: Divendres, de les 16 a les 19 h, i dissabtes, diumenges i festius, de les 11 a les 14 h i de les 16 a les 19 h