Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

La Comissió de Reis convoca el concurs infantil ‘Cartell del Tió 2020’

Els infants fins als 12 anys poden participar al concurs del Cartell.

La Comissió de Reis convoca el concurs ‘Cartell del Tió 2020’ per escollir el cartell que anunciï l’arribada del Tió a Sitges. El concurs és obert a tots els infants fins als 12 anys i tenen fins la mitjanit del 20 de novembre per presentar les seves creacions sobre l’arribada del Tió a Sitges.

Entre els cartells rebuts, la Comissió seleccionarà el que es convertirà en la imatge oficial que anunciï la visita de l’esperat personatge nadalenc, i s’obsequiarà amb un tió a l’infant que l’hagi realitzat.

La proposta s’haurà de fer arribar a la Comissió a l’adreça de correu electrònic comissiodereisdesitges@gmail.com, amb l’assumpte ‘concurs de Cartells del Tió’, indicant nom i edat.

Tota la informació sobre el ‘Concurs’ es pot seguir a les xarxes socials i mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Sitges i de la Comissió (Facebook: @ReisMagsSitges – Instagram: @comissiodereisdesitges).

La Comissió de Reis anunciarà amb aquest cartell l’arribada del Tió a Sitges. Paral·lelament, la regidoria de Tradicions i Festes i la comissió de Reis treballen per oferir diferents propostes durant aquestes festes de Nadal que siguin adaptables als diferents escenaris possibles, tant de forma presencial com de forma virtual, a través de les xarxes socials.

Consulta les bases del concurs a: https://www.sitges.cat/serveis/festes/documents/bases-concurs-cartell-tio-2020.pdf