Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

La Festa Major de Campdàsens torna, aquest cap de setmana

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
Els Amics del Garraf organitzen la tradicional trobada, el 4 de juliol, amb un programa d’actes que comptarà amb l’actuació de la Colla Vella de Bastons i els grallers de La Sitja, i del Ball de Panderetes de l'Agrupació de Balls Populars, acompanyat per l'Escola de Grallers.

Torna Campdàsens aquest 2021 i ho fa amb la recuperació del programa d’actes tradicionals, amb aforament limitat. La convocatòria és el pròxim diumenge 4 de juliol, i les persones interessades en assistir-hi hauran de comprar, a un preu de 15 euros, un tiquet que els permetrà participar de totes les activitats.

Les activitats comencen a les 9.30 hores, a la capella de Campdàsens. Posteriorment, tindrà lloc l’actuació de la Colla Vella de Bastons i els grallers de La Sitges, prevista a la placeta de la capella. Com és habitual, els Amics del Garraf posaran a la venda herbes, records i números per participar en el sorteig del quadre que il·lustra la portada del programa, obra de Sílvia Sentís.

A partir de les 10 hores, al Maset de Campdàsens hi haurà l’esmorzar de germanor i l’acte cultural que culminarà amb la lectura del pregó, a càrrec de Carme Pañella Barrachina, i amb la lectura del poema de Loreto Almirall Malivern, dedicat a Campdànsens. La celebració continuarà amb representacions folklòriques, de nou amb la Colla Vella de Bastons i la música de La Sitja i s’hi afegirà el Ball de Panderetes de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, amb l’Escola de Grallers.

L’organització de Campdàsens és a càrrec dels Amics del Garraf que, per reduir els plàstics d’un sol ús, recomanen a les persones assistents que portin els seus propis estris per menjar.

 

FESTA MAJOR DE CAMPDÀSENS 

DIUMENGE 4 DE JULIOL

Pregaria per tots els socis difunts

Lluís Albors Soler, Arcadi Amoròs Rosell, Jordi Bielsa Mompel, Manel Enríquez Farreras, Mª Àngels Gironès Casanova, Fermí Grabulosa Gironès, Fermí Grabulosa Novell, Mª Teresa Olivella Pañella, Josep Pañella Martí, Joaquima Puiggròs vda. Caverdòs.

Capella de Campdàsens, a les 9.30 hores

     

En acabar a la placeta de la capella,

Actuació de la Colla Vella de Bastoners i grallers de La Sitja

Venda d’herbes, records i números per al sorteig del quadre original que il·lustra la portada del programa.

 

Esmorzar de germanor

Després de l’esmorzar, còctel de cava i coca per a tothom.

Maset de Campdàsens, a partir de les 10 hores

 

Pregó de Campdàsens

A càrrec de Carme Pañella Barrachina.

 

Lectura del poema de Campdàsens

A càrrec de l’autora, Loreto Almirall Malivern. Posteriorment, sorteig del quadre realitzat per Sílvia Sentís.

 

Actuació folklòrica

Ballada de bastons amb la Colla Vella i els grallers de La Sitja, així com del Ball de Panderetes de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges amb els grallers de l’Escola de Grallers.