Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Les Botigues de Sitges dóna el tret de sortida aquest dijous a la Festa d’Estiu amb els balls en línia

L’Associació Cultural Les Botigues de Sitges organitza La Festa d’Estiu de les Botigues de Sitges amb actes programats del 29 d'agost a l'1 de setembre. Durant 4 dies, petits i grans podran gaudir de propostes culturals i lúdiques.

El nucli de Les Botigues de Sitges celebrarà la seva Festa d'Estiu del 29 d'agost a l'1 de setembre amb una programació farcida d'activitats per a petits i grans. L'Associació Cultural Les Botigues de Sitges ha preparat, un any més, la celebració que arrencarà aquest dijous 29 d'agost amb els balls en línia a la zona de les pistes esportives a les 22.30 hores. Els assistents podran aprendre a ballar diferents estils com la bachata, el merengue,  la salsa,  el country, entre d’altres.

Els actes de la celebració continuaran divendres 30 d'agost, a partir de les sis de la tarda, amb el llançament del tradicional ‘txupinazo’ a la pista esportiva de les Botigues. A tres quarts de set de la tarda arrencarà la cursa popular. Per poder participar-hi caldrà fer les inscripcions a partir de les sis de la tarda en un estand que s’instal·larà a les pistes esportives. Un cop acabada la cursa popular es farà l'acte de lliurament de premis. En les mateixes instal·lacions esportives, es reprendrà la festa a partir de les nou  de la nit  amb el sopar popular. Durant el transcurs de la vetllada el regidor de Tradicions i Festes, David Martínez, pronunciarà el Pregó. Més tard, a les onze de la nit, hi haurà el castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Igual a la platja de davant de les instal·lacions esportives i a continuació s'iniciarà el ball amb l'orquestra Ibiza.

La programació de la Festa es reprendrà dissabte 31 d'agost, la zona de les pistes esportives acollirà un espectacle d'animació infantil a les set de la tarda. I posteriorment a les 22.30 h i al mateix indret, s'organitzarà el Gran Ball amenitzat per Remember Music Show, que oferirà una selecció de temes dels anys 70, 80 i 90. Seguidament, hi haurà disco mòbil a càrrec de Remember Music Show. 

Diumenge, 1 de setembre continuaran els actes de la celebració amb la tradicional festa de l'escuma per a un públic familiar a les 11.30 h a la zona de pistes esportives i a les 13.00 hores, amb la Missa de campanya al parc Els Eucaliptus (c/ del Morro Curt) i a  les 14.00 h, la gran paella popular. Per assistir al dinar de germanor, cal fer la reserva prèvia als telèfons 699 202 101 o  699 777 808. El menú inclou paella, amanida, postres, aigua, sangria i cafè. El preu del tiquet té un cost de 12 euros. 

La celebració es clourà amb les tradicionals havaneres a càrrec del grup Montjuïc a la pista poliesportiva de Les Botigues de Sitges.