Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Restriccions de trànsit amb motiu de la Processó Cívica (Vídeo)

Amb motiu de la Processó Cívica, el centre de la vila tindrà aquest divendres restriccions de trànsit als carrers entre les set de la tarda i les nou del vespre aproximadament. Davant qualsevol incidència, l'Ajuntament recorda que cal trucar al telèfon de la Policia Local de Sitges 93 8 11 00 16.

La celebració de la Processó Cívica de divendres comportarà restriccions de trànsit amb la intenció de garantir d'una banda el desenvolupament de l'acte tradicional i l'ordenació de la mobilitat al centre urbà.

Amb aquesta intenció, les restriccions se centren en evitar el trànsit als carrers del centre urbà, entre les set de la tarda i les nou del vespre aproximadament.

La processó recorrerà els carrers Santa Bàrbara, plaça del Pou Vedre, Espalter, passeig Vilafranca, Avinguda de les Flors, Escoles Pies, Camí Capellans, Camí de la Fita, plaça del Doctor Pérez Rosales, Floreal, avinguda Vidal i Barraquer, plaça de l'Hospital, avinguda de les Flors, (creuament per sota del pont) Hort Gran, Francesc Gumà, Jesús, Cap de la Vila, Major i Ajuntament.

Davant qualsevol incidència, l'Ajuntament cal trucar al telèfon de la Policia Local 93 811 00 16.

 

Vídeo del recorregut de la Processó Cívica de divendres 23 d'agost