Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

S’obre la inscripció prèvia per assistir als actes de les Patges Reials i per donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient

Del 7 al 30 de desembre les famílies poden inscriure als més petits i omplir el formulari que es poden descarregar a sitges.cat/nadal i també a les xarxes socials de l’Ajuntament de Sitges i de la Comissió de Reis. Els infants de la vila inscrits podran entregar la seva carta a les Patges Reials els dies 2 i 3 de gener de 2021 i/o lliurar la seva carta i visitar Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener de 2021.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a Sitges, com és tradició, cada 5 de gener i prèviament també ho faran les Patges Reials per preparar la rebuda de Melcior, Gaspar i Baltasar, encara que enguany aquests actes s’han adaptat a causa de la pandèmia de la Covid-19. La regidoria de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges i la Comissió de Reis han treballat conjuntament per reinventar el format del lliurament de cartes a les Patges Reials i el de la Benvinguda als Reis Mags d’Orient amb totes les mesures de seguretat anti-covid (mascareta, gel hidroalcohòlic i distància mínima d’un metre i mig). Per poder assistir-hi cal fer una inscripció prèvia des d’aquest dilluns, 7 de desembre i fins al dia 30 d’aquest mes i omplir el formulari que es pot descarregar de la pàgina web municipal www.sitges.cat/nadal, de les xarxes socials de l’Ajuntament de Sitges (Twitter i Facebook: @AjSitges -Instagram:@ajsitges i, també, de les xarxes socials de la Comissió de Reis (Facebook: @ReisMagsSitges – Instagram: @comissiodereisdesitges).

A l’hora d’omplir el formulari, les famílies hauran de decidir si els més petits assistiran als dos actes o només a un d’ells, a més hauran de posar les dades personals dels infants i dels dos adults que podran acompanyar-los. En el cas dels nens i les nenes de fins a dotze anys també hauran d’anar acompanyats. 

Els infants que estiguin inscrits podran entregar la seva carta a les Patges dels Reis Mags d’Orient els dies 2 i 3 de gener de 17 i les 20.30 hores en diferents emplaçaments. La Benvinguda als Reis Mags d’Orient serà a la plaça de l’Ermita de Sant Sebastià, i tindrà dos torns: un de matí (de 10 a 14 h) i un altre de tarda (de 16 a 20 hores). Tota la programació de Nadal es pot consultar a www.sitges.cat/nadal.

                       

Patges Reials. Recollida de les cartes els dies 2 i 3 de gener de 2021

Els infants de la vila, prèvia inscripció, podran lliurar la seva carta a les Patges de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Hi haurà quatre punts on se’ls dirigirà mitjançant cita prèvia i se’ls notificarà via correu electrònic perquè entreguin per escrit els seus desitjos.

L’horari serà de les 17 a les 20.30 h a diferents emplaçaments: Plaça del Vinyet; Plaça Catalunya de Poble Sec; Plaça dels Castellers de Cases Noves, i Pati del Centre Cultural Miramar.

Inscripció prèvia a: www.sitges.cat/nadal

 

Benvinguda als Reis Mags d’Orient 5 de gener de 2021 (matí i tarda)

Els infants de la vila, prèvia inscripció, podran lliurar la seva carta i visitar els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar i les Patges a la plaça de l’Ermita de Sant Sebastià, de les 10 a les 14 h i de les 16 a 20 hores.

Inscripció prèvia: www.sitges.cat/nadal

 

Arribada dels Reis d’Orient i les seves comitives (de l’1 al 5 de gener a través de les xarxes socials de la Comissió de Reis)

De l’1 al 5 de gener de 2021 de forma virtual a través de les xarxes socials de la Comissió de Reis es publicaran vídeos diàriament sobre la preparació de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Sitges i es presentaran les seves comitives i també les Patges.

www.facebook.com/ReisMagsSitges – Instagram: @comissiodereisdesitges.