Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Vinyet Granda i Oleguer Arola, Pubilla i Hereu de Sitges 2023

En la nit més important del pubilatge a Sitges, amb 22 representants, la Societat El Retiro va acollir aquesta proclamació, amb la que ha finalitzat l'etapa de Maria Marin, com a presidenta de Foment de Sitges.

Vinyet Granda, representant de la Societat Recreativa El Retiro, és la nova Pubilla de Sitges, i Oleguer Arola, representant de la Comissió de Festes del Poble Sec és el nou Hereu de Sitges. La proclamació ha arribat passades les dotze de la nit en la Nit de les Pubilles i dels Hereus, organitzada per Foment de Sitges i que ha acollit aquesta nit el Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro.

La Pubilla de Sitges, Vinyet Granda té 18 anys i no va poder contenir la seva emoció. Entre llàgrimes va recordar aquest moment tan especial. Pr altra banda. l'Hereu de Sitges, Oleguer Arola, va recordar l'entitat que ha confiat amb ell i la seva pubilla Judit Fernández. Cal destacar que el fet que la Pubilla de Sitges del 2022, Lola Garcia, també representava el Poble Sec. Precisament la Lola Garcia, i l'Adrià Saumell, Pubilla i Hereu de Sitges 2022 van fer el discurs de comiat recordant la importància i els valors que representen el Pubilllatge.  

L'alcaldessa Aurora Carbonell ha tingut unes paraules d'agraïment "pel gran any que han tingut i com han representat a Sitges la Lola Garcià i l'Adrià Saumell".  Amb aquest acte finalitzava la seva etapa com a presidenta de Foment de Sitges, Maria Marin, que ha donat el relleu a David Rosell, president d'aquesta entitat a partir d'avui. 

L'acte va comptar amb la presència de pubilles i hereus provincials i comarcals, d'arreu de Catalunya, encapçalats per la Pubilla de Catalunya 2022, Gemma Giménez. 

Enllaç amb imatges de la Nit de les Pubilles i els Hereus al Flickr