Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

És Carnaval

És Carnaval !!!

Sitges viurà un Carnaval excepcional del 16 al 22 de febrer 2023 amb un programa d’actes que comptarà amb les tradicionals rues de disfresses pels carrers de la vila. Al voltant de 1.300 persones i desenes carrosses de les entitats Casino Prado, El Retiro i Independents del Carnaval participen a les rues de la Disbauxa i l’Extermini. 


#carnavalsitges23
Una ullada al programa de CarnavalPROGRAMA CARNAVAL 2023

Tots els actes a l'AgendaTots els actes al programa de mà


Punt Lila

Carnaval lliure de masclisme i de Lgbtifòbia

El Carnaval 2023 vol ser una festa lliure de masclisme i de LGTBIFÒBIA. La Regidoria de Drets socials, Ciutadania i Igualtat instal·la a la Carpa Jove de Carnaval un Punt Lila, un espai d’informació i sensibilització dirigit a tota la població, i de suport, assessorament i acompanyament a qualsevol persona que pateixi o visualitzi una agressió masclista o LGTBIfòbica durant les festes.

Horaris:
Dissabte de Carnaval (18 de febrer) de 17 a 3.30 h
Rua de la Disbauxa (19 de febrer) de 21 a 5.30 h
Rua de l'Extermini (21 de febrer) de 21 a 5.30 h

Punt Lila

Passeig de la Ribera

Punt Lila

Plaça Indústria

Punt Lila Itinerant

Centre i passeig de la Ribera


Dispositiu de seguretat

Sitges desplega un ampli dispositiu de seguretat amb més d’un miler d’efectius entre cossos de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Creu Roja, Bombers de la Generalitat, Bombers Voluntaris de Sitges, i Protecció Civil, coordinats des del CECOR (Centre de Coordinació). 

El Carnaval 2023 compta també amb un servei de vigilància privada, amb més d’un centenar d’efectius, que estarà en el control dels diferents accessos del recorregut de la rua. El dispositiu de seguretat finalitzarà el Dimecres de Cendra.

El punt d’atenció mèdica estarà situat al Centre d’Atenció Primària de Sitges. No obstant, hi haurà equips i ambulàncies de la Creu Roja, el SEM i Bombers en diversos punts del recorregut.


Mitjans informatius i fotògrafs

Formulari de sol·licitud d'acreditacions per a mitjans informatius i fotògrafs


Els mitjans ja acreditats poden passar a recollir els passis de premsa a l’Oficina

de Comunicació (plaça de l’Ajuntament, 16. Edifici Lola Anglada), fins al  17 de febrer, de 10 a 15 hores.