Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

BKT Brass Band posarà ritme el 18 de juny al Parc del Rocar

La xaranga sitgetana actuarà el 18 de juny a les 20 h per oferir un concert gratuït. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al whatsapp 607 667 831.

La música en directe es podrà escoltar de la mà de BKT Brass Band el 18 de juny al Parc del Rocar. La xaranga sitgetana, formada per onze músics joves, actuarà a les 20 h i oferirà un concert gratuït d’1 hora i 15 minuts aproximadament. La iniciativa, organitzada per la regidoria de Joventut, s’inclou en el marc de la programació oficial del Dia Internacional de la Música i pretén contribuir a difondre la música creada per joves.

BKT Brass Band és una formació creada a principis de l’any 2018 amb el nom de Buskant el To. El grup ofereix una proposta musical i escènica molt dinàmica. El seu repertori fusiona el so de les brass bands de New Orleans, amb temes de caire més jazzístic i també amb versions de hits més moderns i actuals. L’any passat després de l’estiu la formació va gravar el seu primer treball d’estudi.  El grup està format per onze membres: Xavi Bernad  (trompeta); Marc Marcet (trompeta); Núria Jorba (trompeta); Lluís Marcet (saxo alto); Pere Vendrell  (saxo alto);  Marina Nieto (saxo tenor); Roger Pascual  (saxo tenor); Tomàs Berjaga (trombó); Ramón Berjaga (tuba); Gerard Fernández (bateria), i Carlos Izquierdo (percussió).

El jovent interessat a assistir-hi cal que s’inscrigui prèviament al whatsapp 607 66 78 31 per poder reservar plaça.