Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Els joves tenen al seu abast la programació del Territori Privat sobre sexualitat i afectivitat jove

Es programen mensualment a l’Espai Jove sis xerrades adreçades als joves amb la finalitat de resoldre inquietuds, dubtes i preguntes.

La programació amb les activitats de salut afectiva, sexual i reproductiva tornen a l’Espai Jove sota el lema ‘Territori Privat’ a partir de les 17 hores. En total s’organitzen 6 xerrades gratuïtes i d’una hora de durada que estan adreçades al jovent per oferir el màxim d’informació amb l’objectiu de resoldre inquietuds, dubtes i preguntes.

Amb el títol ‘A mi no em passarà mai’ el 28 de febrer es programarà la segona xerrada per aprendre sobre el tipus de  d'ITS (infeccions de transmissió sexual) que existeixen, com tenir relacions més segures, els recursos que hi ha a l’abast per cuidar-se i què fer en cas d'emergència.

El 21 de març la xerrada porta per títol ‘Seduint el plaer’ i està adreçada només a noies. Durant aquesta activitat, que compta amb la col·laboració del Programa de Salut i Escola del CAP de Sitges, es reivindicarà el plaer de la dona, el coneixement del seu cos i les seves zones erògenes. Coincidint amb la proximitat de la festivitat dedicada a les roses i els llibres, el 18 d’abril es programarà la xerrada ‘Allò estrany que li diuen amor a Sant Jordi, escriu la teva pròpia llegenda.

La penúltima xerrada El 23 de maig ‘I tu... com t’identifiques’  es parlarà sobre la identitat, l’orientació sexual i l’expressió de gènere. La cloenda d’aquestes xerrades serà el 20 de maig amb ‘Afegeix un final a la història a les/ als protagonistes de les nostres històries se’ls presenten dubtes sobre la sexualitat.  

El jovent interessat, de 12 a 24 anys, pot assistir a les xerrades que són gratuïtes, però han de fer una inscripció prèvia fins al mateix dia al whatsapp de l’Espai Jove de Sitges 607 66 78 31.

Aquest cicle de xerrades va començar dimarts passat, 17 de gener, amb la primera xerrada, ‘Compte enrere per Carnaval’ que va posar sobre la taula el tema del consentiment. 

 

 

CALENDARI

  • 28/02/2023 A MI NO EM PASSARÀ MAI... Aprendrem més sobre els tipus d'ITS que existeixen, com tenir relacions més segures, els recursos que tenim al nostre abast per a cuidar-nos i què fer en cas d'emergència

 

  • 21/03/2023 SEDUINT EL PLAER. Reivindiquem el nostre plaer, el coneixement del nostre cos i les seves zones erògenes.

 

  • 18/04/2023 ALLÒ ESTRANY QUE LI DIUEN AMOR a Sant Jordi, escriu la teva pròpia llegenda!

 

  • 23/05/202 I TU... COM T'IDENTIFIQUES? Parlem sobre la identitat, l'orientació sexual i l'expressió de gènere

 

  • 20/06/2023 AFEGEIX UN FINAL A LA HISTÒRIA. A les/ Als protagonistes de les nostres històries se'ls hi presenten dubtes sobre la sexualitat. Els resolem conjuntament

 

  • REALITZADA- 17/01/2023 COMPTE ENRERE PER CARNAVAL Posem sobre la taula el tema del consentiment

 

Lloc: Espai Jove

Horari: de 17 a 18 h

 

Cita prèvia: Espai Jove de Sitges

Més informació a: Instagram @territoriprivat