Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Finalitza el taller de grafit i manga

El regidor de Joventut, Josep Moliné, ha lliurat aquest dimarts els diplomes de finalització del taller de grafit i d’iniciació al dibuix manga que s’ha impartit a l’Espai Jove durant el mes de juliol.

Els tallers de grafit i d'iniciació al dibuix manga, que s'han impartit a l'Espai Jove de Sitges els dilluns i dimarts, han finalitzat aquesta setmana. El Taller de Grafit ha acabat amb la pintada d'un mural a la paret de l'equipament on es pot veure la imatge de la Punta de Sitges sobre un fons que representa el cel i les lletres de l'Espai Jove. Els participants, la majoria nois i noies de 12 anys, han elaborat el disseny i la pintada del grafit, que s'ha pogut fer gràcies a la col·laboració de Pintures Sitges.

El taller d'iniciació al manga ha comptat amb la participació de 13 nois i noies també de Sitges d'entre 12 i 25 anys.

Aquests tallers formen part de les activitats que des de la Regidoria de Joventut es van programar al llarg del mes de juliol a l'Espai Jove amb l'objectiu de fomentar l'expressió i la participació del jovent de Sitges i, en el cas del grafit, aprendre que l'art urbà també es pot fer des del civisme.

El Regidor de Joventut, Josep Moliné, va lliurar l'últim dia dels tallers els diplomes de finalització a cada alumne. El Regidor va destacar la importància de la implicació de la joventut de Sitges amb l'Espai Jove “perquè hem detectat que hi ha hagut una participació creixent dels joves en els tallers que s'han fet aquest estiu i de les ganes de fer coses que tenen. La participació del jovent és clau per a que l'Espai continuï sent un punt de trobada i de generació d'idees per a totes les persones joves de Sitges”.

> Galeria d'imatges