Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Finalitza el taller de muntatge d’ordinadors amb l’entrega de diplomes a càrrec del regidor de Joventut

Durant tres mesos el grup joves ha après a tractar el hardware dels PC’s i a resoldre problemes senzills d’ordinadors.

Després de tres mesos d'aprenentatge, els joves que han participat al Taller de Muntatge d'Ordinadors han rebut els diplomes de final de curs de mà del regidor de Joventut, Josep Moliné, en un acte celebrat aquest dimarts a l'Espai Jove. Durant l'acte, Moliné ha destacat la importància d'aquests tallers que “aporten coneixement i ajuden a superar problemes poc complexes amb una eina d'ús diari com l'ordinador”.

Els alumnes han après a muntar i desmuntar una torre d'ordinador, a identificar i conèixer els diferents components que la conformen, i a detectar i resoldre possibles problemes. Els mateixos alumnes han explicat l'èxit de l'activitat que els ha permès “aprendre moltes coses i sobretot, perdre la por a desmuntar un ordinador i intentar saber perquè sovint no funciona un ordinador”.

Després de l'entrega dels diplomes, els alumnes han pogut intercanviar idees amb el regidor amb l'objectiu de realitzar nous tallers i noves propostes.

L'Espai Jove s'està consolidant com un centre d'aprenentatge i d'estudi, d'experimentació i trobada entre els joves. Un espai dinàmic que al llarg de l'any acull bucs d'assaig, cursos, tallers, activitats culturals i aules d'estudi.