Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Finalitzen els coffee-talks

Una entrega de diplomes posa el punt i final als grups de conversa en anglès que van començar el mes de gener a l’Espai Jove i han comptat amb la participació de 25 persones.

Més d'una vintena de persones de diverses edats han participat des del mes de gener i fins a finals del mes de maig als Coffee Talks, coneguts també per grups de conversa en anglès. Dividits en dos grups, els participants s'han trobat cada dilluns o dimecres a l'Espai Jove de dos quarts de vuit a les nou de la nit per conversar i practicar l'anglès en un ambient distés.

Una professora s'encarregava de dinamitzar les converses i corregir els errors lingüístics segons el nivell de cada participant. Els Coffee Talks proporcionen major fluïdesa oral i millores en la correcció fonètica i lèxica.

El regidor de Joventut, Josep Moliné, ha valorat molt positivament aquesta activitat amb la qual “es contribueix a la formació dels joves i els beneficia en la seva inserció en el món laboral”.

Els Coffee Talks s'emmarquen en el programa Llenguactiu que té la voluntat de créixer i de convertir-se en un referent entre els joves del municipi en qüestions relacionades amb la mobilitat en els diferents països que conformen la Unió Europea.  El programa està organitzat pel servei de Joventut de l'Ajuntament de Sitges.

Les converses en anglès es tornaran a reprendre el mes de gener de l'any que ve.