Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’Espai Jove acull un nou curs de monitors de lleure

L’objectiu del curs és oferir possibilitats als joves de Sitges per formar-se i poder optar a llocs de treball a través d’un diploma oficial acreditat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Les persones majors de 18 anys interessades en millorar la seva formació tenen l'oportunitat de participar en el curs intensiu de monitors i monitores de lleure que impulsen les Regidories de Relacions Institucionals, Participació Ciutadana i Joventut de l'Ajuntament de Sitges.

Els curs, que tindrà lloc un cop més a l'Espai Jove de Sitges, és a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. La idea és oferir els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure com a monitor d'infants i joves. Aquest curs està reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i, un cop superat tot el procés formatiu, dóna dret a obtenir el diploma i el Carnet de monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil.

Els interessats han de ser majors 18 anys a l'inici del curs, que serà el 15 de març. Les classes s'impartiran fins al 7 d'abril de divendres a diumenge.

El preu del curs és de 178€. Les inscripcions es poden fer a partir del dilluns 25 de febrer a l‘OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) a través del telèfon 010, si es truca des de Sitges o al 93 811 48 04 si es truca des de fora.