Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’Espai Jove inaugura el 15 de setembre les sessions golfes amb jocs de taula

• Un cop al mes es programaran gratuïtament aquestes sessions que tindran lloc de 20 h a 2 h de la matinada. • Les propostes s’adrecen adolescents i joves a partir de 12 anys. Per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia. • A la sessió inaugural hi haurà pizza per sopar.

L’Espai Jove oferirà sessions golfes de jocs de taula com una proposta d’oci alternatiu a partir del 15 de setembre i adreçat a joves a partir de 12 anys. Un cop al mes i des de les de vuit de la tarda a dues de la matinada, l’entitat Dau Ferrat engrescarà els joves per jugar a una gran diversitat de títols com: ‘El Desert prohibit’, ‘Aventureros al atren’, ‘The island’ i ‘Camel Up’, entre molts d’altres.  

Coincidint amb la primera sessió les persones, que juguin, podran menjar pizza de manera gratuïta. El calendari de les sessions següents es publicarà més endavant a les xarxes socials del Dau Ferrat i de l’Espai Jove de Sitges.

La regidoria de Joventut va programar l’any 2018 jocs de taula en horari de tarda però ara es fa un pas més per oferir una alternativa d’oci en horari nocturn. Totes les sessions seran gratuïtes, però l’aforament és limitat. Per assistir-hi cal fer la inscripció prèviament fins al 13 de setembre a través d’aquest formulari.

Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a dauferrat@gmail.com.

Galeria d'Imatges