Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’Espai Jove  manté actius la majoria dels serveis amb totes les mesures de prevenció

Les aules d’estudi, l’assessorament juvenil (en àmbits com el treball, els estudis, l’habitatge) i el territori privat (per parlar de sexualitat, prevenció d’addiccions a les pantalles, a l’acohol, a les drogues i  altres temes de caire personal) funcionen amb cita prèvia de dimarts a dijous de 10 a 14 h i de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.

La Regidoria de Joventut, a través de l’Espai Jove, ofereix actualment, amb totes les mesures de prevenció, la majoria del serveis amb cita prèvia com les aules d’estudi i l’assessorament juvenil en tots els àmbits (treball, estudis, habitatge....) i el territori privat (per parlar de sexualitat, prevenció d’addiccions a les pantalles, a l’acohol, a les drogues i altres temes de caire personal). Aquests serveis adreçats als adolescents i joves estan pensats per ajudar aquests col·lectius en la seva emancipació, en el seu procés de formació i a desenvolupar la seva creativitat.    

Les aules d’estudi funcionen de dimarts a dijous de 10 a 14 h i de dilluns a divendres de 16 a 20 h. Els joves interessats poden sol·licitar utilitzar-les si demanen cita prèvia per telèfon (93 894 20 47), a través de whatsapp (607 667 831), d’Instagram (@espaijovesitges) o Facebook (@espaijove.sitges).  

L’Espai Jove permet estudiar però també gaudir d’una estona de lleure a l’aire lliure i així jugar a ping-pong, al parxís, als escacs o a les dames. Alhora també es poden fer servir les taules de pícnic ubicades a l’exterior d’aquest equipament municipal. En aquest mateix espai també hi ha una taula de ping-pong per poder jugar amb les pròpies pales dels jugadors o bé es poden demanar a les treballadores de l’Espai Jove.   

Entre altres serveis també es realitzen actualment les xerrades educatives als instituts i al Centre de Formació d’Adults, es dinamitza el Consell d’Adolescents, es coordina el projecte Ens Estimem i s’ha iniciat la redacció del nou Pla de Joventut

Les restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19 afecten altres serveis de l’Espai Jove que, de moment, estan desactivats o tancats com els bucs d’assaig per als grups de música i l’intercanvi de llibres de segona mà. La programació de les activitats, organitzades per la regidoria de Joventut, també està aturada. El torneig de videojocs, previst inicialment per al mes de desembre, s’ha traslladat fins al 29 i 30 de març si l’evolució de la pandèmia ho permet. Des de l’Espai Jove estan oberts a rebre propostes del jovent que es puguin organitzar en un futur.   

 

Serveis actius a l’Espai Jove amb cita prèvia  

 

  • Aules d’estudi  
  • Assessorament  en tots els àmbits (treball, estudis, habitatge....) 
  • Territori Privat (sexualitat i prevenció d’addiccions a les pantalles, a l’acohol, a les drogues i altres temes de caire personal) 

  

Serveis de l’Espai Jove aturats fins a nou avís   

 

  • Buc d’assaig  
  • Intercanvi de llibres  
  • Programació d’activitats per a joves   

 

 

Galeria d'Imatges