Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’Espai Jove organitza el 28 de setembre la Festa Holi Colours al Parc de Can Robert

Festa Holi al Parc de Can Robert el 28 de setembre, a partir de les 5 de la tarda
Festa Holi al Parc de Can Robert el 28 de setembre, a partir de les 5 de la tarda
El parc de Can Robert s'omplirà de colors el 28 de setembre a partir de les 17 hores en el marc de la Festa Holi, que s'inspira en la celebració de primavera que té lloc a l'Índia. Es recomana que els participants assisteixin amb roba vella i preferiblement blanca.

L’Espai Jove impulsa el proper 28 de setembre una festa de colors anomenada Festa Holi Colours al Parc de Can Robert per donar el tret de sortida a l’inici del curs escolar amb música i una explosió de colors. Aquesta activitat lúdica començarà a les cinc de la tarda a l’escenari de pedra del Parc de Can Robert i té per objectiu que els participants llencin durant dues hores pols de colors i s’empastifin els uns als altres. Des de l’organització es recomana portar roba vella i  preferiblement blanca per assistir a la festa. 

La Festa Holi permetrà veure una explosió de colors de diferents tonalitats i s'inspira en la celebració religiosa de l'hinduisme que té lloc a la primavera.  

A partir de les quatre de la tarda es posaran a la venda al Parc de Can Robert les bosses de pols Holi. La compra d’una bossa tindrà un cost de 2 euros i de tres bosses, 5 euros. Per a les primeres 500 persones que comprin un mínim de 3 bosses tindran una motxilla i unes ulleres de regal.