Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’Espai Jove organitza el taller de maquillatge terrorífic ‘Creant Zombies’

L’Espai Jove organitza el 31 d'octubre el taller de maquillatge terrorífic ‘Creant Zombies’ a l'Espai Jove
L’Espai Jove organitza el 31 d'octubre el taller de maquillatge terrorífic ‘Creant Zombies’ a l'Espai Jove
El taller es realitzarà el 31 d’octubre de 17 a 20 hores i s’adreça a joves de 12 a 20 anys. L’objectiu és oferir tècniques per aprendre a maquillar-se com un zombie. L’activitat és gratuïta, però cal fer una inscripció prèvia fins al 29 d’octubre a l’Espai Jove de Sitges a través de l'e-mail espaijove@sitges.cat o a l WhatsApp 607 66 78 34.

Coincidint amb la celebració de la Castanyada, l’Espai Jove organitza el 31 d’octubre un taller de maquillatge terrorífic anomenat ‘Creant Zombis’. Els joves, de 12 a 20 anys, podran aprendre tècniques professionals per maquillar-se com un zombi o un mort vivent amb ferides fictícies i pròtesis facials creades a partir de materials que es poden trobar a casa com cola blanca o paper higiènic.

El taller començarà a les cinc de la tarda i s’allargarà fins a les vuit del vespre. L’activitat és gratuïta però per participar-hi cal fer una inscripció prèvia fins al 29 d’octubre a l’Espai Jove de Sitges (carrer Josep Soler Tasis, 4) a l’e-mail espaijove@sitges.cat i al whatsapp 607 66 78 31. Per a més informació també es pot trucar al telèfon d’aquest equipament municipal al 93 894 20 47.

Amb aquesta activitat, l’Espai Jove vol fomentar la creativitat i les habilitats artístiques del jovent i, alhora, fusionar la tradició de la Castanyada amb la festa de Halloween que en els darrers anys s’ha anat obrint pas.