Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’Espai Jove organitza una sortida al parc aquàtic Aqualeon el 17 de juny

Foto: Aqualeon
Foto: Aqualeon
Els joves de 12 a 17 anys poden apuntar-se a aquesta activitat d’oci que ha estat impulsada pel Consell d’Adolescents de Sitges. Els joves interessats ja es poden inscriure a la pàgina web www.sitges.cat des d’avui, 23 de maig, fins al 9 de juny. El preu de l’activitat és de 8 euros.

Les inscripcions per anar al parc aquàtic Aqualeon el 17 de juny ja estan obertes. Els adolescents i joves, d’entre 12 i 17 anys, poden omplir el formulari que es troba a la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges.

El punt de trobada serà a l’Espai Jove de Sitges a les 10 h i des d’allà es dirigiran amb autocar a l’Aqualeon situat al municipi d’Albinyana (Tarragona). Ales 18.15 h els recollirà de nou l’autocar i es calcula que l’arribada serà cap a les 19 hores a l’Espai jove. Les places estan limitades a 25 joves. El preu de l'activitat és de 8€ i inclou l'entrada al parc aquàtic i l’autocar.

La visita a aquest parc aquàtic, situat en plena naturalesa, està impulsada pel tercer Consell d’Adolescents de Sitges. Els membres d’aquest òrgan de participació ciutadana ha decidit fer aquesta sortida i ha concretat la data juntament amb el disseny el cartell. Anteriorment, aquest consell va organitzar una caminada pel Garraf, que finalment es va haver d’anul·lar. Aquestes dues accions formen part del projecte de dinamització de les activitats de l’Espai Jove, que duu a terme actualment el Consell d’Adolescents.  

 

Sortida Aqualeon

17 de juny

Punt de sortida i horari: Espai Jove, 10 h

Punt d’arribada: Espai Jove (19 h aproximadament)

Preu: 8 euros (inclou l’entrada al parc aquàtic Aqualeon)

Places limitades: 25

Inscripcions: https://www.sitges.cat/serveis/joventut/actualitat/agenda/visita-a-aqualeon

Galeria d'Imatges