Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’espectacle Impro Show i el cinema a la fresca, properes propostes per als joves

La regidoria de Joventut programa gratuïtament aquest divendres l’espectacle d’humor Impro Show a les 19 h a l’Espai Jove i durant el mes de juliol 4 films en el marc del cinema d’estiu que tindrà lloc tant a la platja de la Fragata com a l’exterior de l’Espai Jove. Les pel·lícules ‘Chavalas’, ‘Les dues nits d’ahir’, Sis dies corrents’ i ‘Damas de hierro’ es projectaran de manera gratuïta a les 22 hores en dos espais diferents: a la platja de la Fragata i a l’espai exterior de l’Espai Jove. L’entrada és lliure i oberta a tothom.

Els joves podran gaudir aquest mes de juliol de diferents propostes culturals, lúdiques i gratuïtes, impulsades per l’Ajuntament de Sitges i adreçades als joves. La regidoria de Joventut programa aquest divendres, 1 de juliol, l’espectacle Impro Show a les 19 hores a l’Espai Jove i que donarà el tret de sortida a les activitats d’estiu. Els actors de la companyia Planeta Impro oferiran un muntatge original, interactiu i fruit de la creació d’històries improvisades. A l’inici de la funció demanaran al públic que escriguin una frase en una targeta i posteriorment, aquestes propostes extretes a l’atzar es convertiran en “improtítols” a través dels quals els intèrprets crearan històries diferents i creatives amb un estil fresc i innovador de fer teatre.

L’oferta d’activitats d’estiu continuarà amb el Cinema a la fresca (o el cinema d’estiu) els dimecres del mes de juliol a les 22 hores. A partir de la setmana vinent també es projectarà cinema independent, en versió original i de manera gratuïta tant a la platja com a l’exterior de l’Espai Jove. Els dies 6 i 20 de juliol es programaran els films ‘Chavalas’ i ‘Les dues nits d’ahir’ al parc del Rocà (conegut popularment com la pineda de l’Espai Jove), mentre que els dies 3 i 27 de juliol tindran lloc a la platja de la Fragata dues projeccions cinematogràfiques: ‘Sis dies corrents’ i ‘Damas de hierro’.  L’entrada a les sessions de cinema és lliure i oberta a tothom.  Les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol, a les 22 hores. 

Programació Cinema a la fresca

El film Chavalas’ obrirà el proper 6 de juliol el Cinema a la fresca amb un cant  a l’amistat protagonitzat per Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Ángela Cervantes, i Carolina Yuste. Quatre amigues d’adolescsència que es retroben al barri on van créixer.  

La programació continuarà el 13 de juliol amb la pel·lícula ‘Sis dies corrents’ de la directora catalana Neus Ballús, que relata el dia a dia de la vida de tres lampistes al llarg d’una setmana per mostrar el respecte a la diferència i la solidaritat de classe. Durant una setmana el més jove haurà de demostrat que està preparat per substituir un treballador que es jubili, però aquest home considera que el jove no dóna el perfil i dubta que els clients acceptin un treballador marroquí. Abans de la projecció d’aquesta cinta, es projectarà el curt ‘Pobre Antonio’.   

La cinta de Finlàndia, ‘Damas de hierro’, de Pamela Tola es projectarà el 20 de juliol i  mostrarà com mai no és massa tard per viure la vida. Prèviament es projectarà el curtmetratge ‘Golondrinas’.   

La projecció de ‘Les dues nits d’ahir’, l’òpera prima de Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena clourà el cicle de Cinema a la fresca/ Cinema d’estiu 2022. Aquesta road movie explica la fugida de tres amics d’infància en cotxe amb les cendres d’un altre amic seu en un “tàper” dins d’una motxilla. La història gira al voltant de la buidor dels tres joves i les maneres que busquen per dominar i gestionar unes emocions que els ofeguen.  

  

    

Calendari Cinema a la fresca

  • 6 juliol exterior de l’Espai Jove: ‘Chavalas’ 
  • 13 de juliol – Platja de la Fragata: ‘Sis dies corrents’
  • 20 juliol exterior de l’Espai Jove: ‘Les dues nits d’ahir’  
  • 27 juliol -Platja de la Fragata: ‘Damas de hierro’  

Activitat gratuïta

Hora: 22 h  

 

Impro Show

Data: 1 de juliol

Activitat gratuïta

Hora: 19 h  

Lloc: Espai Jove

Galeria d'Imatges