Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La regidoria d’Infància i Joventut s’estrena amb la festa Holi Colors

Imatge de la Festa Holi celebrada al Parc de Can Robert l'any 2019
Imatge de la Festa Holi celebrada al Parc de Can Robert l'any 2019
L’activitat, oberta a tothom, començarà a les 19 hores, al Parc de Can Robert. Tot i que l’esdeveniment és gratuït, les bosses amb pols de colors hauran de comprar-se allà mateix a un preu de 2 €. Durant l’acte se sortejaran ulleres festives de regal i bosses amb pols de colors entre les persones assistents.

La regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Sitges s’estrena amb l’organització de la festa Holi Colors el 24 de setembre al Parc de Can Robert. Aquest espai s’omplirà d’una explosió de colors de diferents tonalitats i música a partir de les 19 hores. Aquesta activitat lúdica, oberta a tothom, pretén animar a petits i grans a llençar durant una hora i mitja les pols de colors. L’organització recomana portar roba vella i preferiblement blanca per assistir a la festa.

El regidor d’Infància i Joventut, David Martínez, assegura que “la regidoria de Joventut incorpora ara l’àmbit de la infància amb la finalitat de vincular aquest àmbit al Pla Local de Vila Educadora i treballar des d’una vessant integral en aquestes dues franges d’edat. I amb aquesta festa volem fer una estrena d’aquest departament per compartir-ho amb les famílies i la resta de ciutadania”.

A partir de les 18 h, es posaran a la venda al Parc de Can Robert les bosses de pols Holi. La compra d’una bossa tindrà un cost de 2 euros, i si en són 3, el preu serà de 5 euros. Per a les primeres 200 persones que comprin un mínim de 3 bosses tindran una motxilla i unes ulleres de regal. Durant l’acte també se sortejaran bosses de pols amb colors entre les persones assistents i també se sortejaran unes ulleres de regal.

Aquesta festa s’inspira en una celebració de primavera que té lloc a l’Índia.CALENDARI

Festa Holi Colors

  • Data: 24 setembre
  • Horari: 19 h
  • Lloc: Parc de Can Robert
  • Activitat oberta a tothom
  • Preu de les bosses de pols Holi:

                    1 bossa: 2 euros

                    3 bosses: 5 euros

          *Les primeres 200 persones que comprin un mínim de 3 bosses tindran una motxilla i unes ulleres de regal.

 

         *Sorteig d’unes ulleres de regal i bosses de pols amb colors. 

Galeria d'Imatges