Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La regidoria de Joventut impulsa un taller de cuina per als joves de 18 a 35 anys

La regidoria de Joventut impulsa un taller de cuina per als joves de 18 a 35 anys
La regidoria de Joventut impulsa un taller de cuina per als joves de 18 a 35 anys
El taller de cuina s’adreça a joves d’entre 18 i 35 anys i es realitzarà els dijous 16, 23 i 30 de gener i 6, 13 de febrer al Mercat Municipal de Sitges de 20 a 22.30 hores. El preu del taller té un cost de 60 euros i la inscripció es pot formalitzar fins al 13 de gener.

La Regidoria de Joventut iniciarà una programació d’activitats adreçades a joves d’entre 18 i 35 anys a partir de l’any vinent. La nova proposta s’estrenarà amb un taller de cuina els dijous 16, 23 i 30 de gener i 6,13 de febrer a l’aula gastronòmica del Mercat Municipal de Sitges de 20 a les 22.30 hores. El taller, impartit per la cuinera i presidenta de l’Associació Cuineres de Sitges, Carme Arce, permetrà als assistents preparar cada dia un menú sencer amb un entrant, un principal i unes postres.

El taller porta per lema, ‘Independitza't amb dignitat!’, i té per objectiu donar a conèixer receptes variades, trucs i tècniques de cuina fàcil i ràpida. Les sessions es realitzaran a l’aula gastronòmica Mercat Municipal de Sitges (Avinguda Artur Carbonell, 27) i  finalitzaran amb un sopar, en què els participants menjaran el que hauran cuinat.

La primera edició d’aquest taller de cuina inclou 5 sessions i té un cost de 60 euros. La inscripció es pot formalitzar fins al 13 de gener a l’Espai Jove a través d’un e-mail espaijove@sitges.cat o enviant un missatge al whatsapp 607 66 78 31.

El taller s’emmarca dins d’una programació de tallers i conferències, organitzades per la regidoria de Joventut i que s’organitzaran al llarg de l’any.