Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La regidoria de Joventut posa en marxa un procés participatiu sobre el Consell d’Adolescents per escoltar l’opinió d’aquest col·lectiu

La consulta telemàtica estarà activa fins al 8 de maig i servirà per recollir les opinions dels adolescents sobre com s’imaginen el Consell d’Adolescents de Sitges

Des de la Regidoria de Joventut es vol engegar l’any vinent el Consell d’Adolescents de Sitges. Però abans de la creació d’aquest òrgan de participació ciutadana es vol conèixer l’opinió dels i les joves de Sitges preguntant-los: Com t’imagines el Consell d’Adolescents de Sitges? Aquesta consulta es difon a través de les xarxes socials i està oberta a tots i a totes les adolescents d’entre 12 a 15 anys per recollir les opinions amb els dubtes i inquietuds d’aquest col·lectiu. La consulta estarà activa fins al 8 de maig a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/HKpYN6E1axtZtYAW9.

El regidor de Joventut, Xavier Salmerón, assegura que “ens cal crear aquest Consell per escoltar la veu dels adolescents que precisament és un dels col·lectius que, per la seva franja d'edat, molts cops potser no el tenim suficientment en compte, com en les activitats que es desenvolupen al municipi. Estic segur que ens podran explicar la seva opinió i d'aquesta manera els servidors públics els podrem escoltar i aplicar els canvis necessaris”.

El Consell d’Adolescents pretén donar resposta a les demandes de molts i moltes joves que, un cop el seu grup classe deixa de formar part del Consell d’Infants de Sitges, troben que es queden sense un òrgan democràtic i de participació en el qual poder continuar treballant i donant vida a les seves idees i projectes.

La regidoria de Joventut vol que els adolescents s’impliquin en la creació del Consell i puguin fer escoltar la seva veu a través d’aquesta consulta.