Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La regidoria de Joventut programa un cicle de xerrades gratuïtes per a pares, mares i tutors de joves a partir de 13 anys

Durant els mesos de març, abril i maig a l’Espai Jove acollirà un cicle de xerrades per afavorir les relacions entre els adolescents i els familiars a través de l’adquisició de coneixements i eines.

La regidoria de Joventut programa durant els mesos de març, abril i maig un Cicle de xerrades gratuïtes per afavorir les relacions entre pares, mares i tutors de joves a partir de 13 anys. Cada mes l’Espai Jove acollirà una xerrada a càrrec d’un professional amb l’objectiu d’oferir coneixements i eines en temes relacionats amb adolescents per facilitar una millor comprensió entre la persona adulta i els adolescents.

El cicle estarà format per tres xerrades. La primera de les activitats es durà a terme el dijous 17 de març i portarà per títol ‘Qui són aquests i aquestes adolescents que tenim a casa o al centre educatiu? Els entenem? Ens entenen?’. Carles Vila Mumbrú, professional de joventut, educador social i professor associat de la UB, reflexionarà sobre la realitat juvenil, es fomentarà el pensament crític, s’identificaran situacions de conflicte i es descobriran eines i estratègies per a la relació amb adolescents.

La segona xerrada tindrà lloc el dijous 21 d’abril les ‘Prevencions de ciberaddiccions’ i anirà a càrrec de Lluis Mulero. Durant l’activitat es parlarà de l’abús de les pantalles, com gestionar límits d’accés i defensar-los dins i fora de casa, filtrar continguts i de la prevenció del ciberassetjament.

Les dues sessions es realitzaran a l’Espai Jove i començaran a les 19 hores. El cicle finalitzarà el dijous 19 de maig.

Les inscripcions es poden formalitzar a l’enllaç que trobaran a l’Instagram @espaijovesitges o bé per Whatsapp al 607 66 78 31. 

 

CALENDARI

  • Dijous 17 de març

 Qui són aquests i aquestes adolescents que tenim a casa o al centre  

 educatiu? Els entenem? Ens entenen? 

 A càrrec de Carles Vila Mumbrú

 Espai Jove

19 h

 

  • Dijous 21 d'abril

 Prevencions de ciberaddiccions 

 A càrrec de Lluis Mulero  

Espai Jove

19 h 

 

  • Dijous 19 de maig – 19 h (s’anunciarà properament)

 

Inscripcions a l’Espai Jove

  • C/Josep Soler i Tasis nº4
  • Instagram @espaijovesitges 
  • 93 894 20 47
  • Whatsapp a 607 66 78 31