Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La regidoria de Joventut programa una sortida a peu pel Garraf i un taller d’ous de Pasqua

L’Espai Jove ofereix diferents activitats per als joves de 12 a 17 anys durant els dies de Setmana Santa. Dilluns, 3 d’abril, el Centre Excursionista conduirà una sortida fins a la Creu de Sant Isidre de 9.30 a 13.30 hores i alhora també podran pintar els tradicionals ous de Pasqua el dimarts, 4 d’abril, de 17 a 19 hores a l’Espai Jove.

L’Ajuntament de Sitges amplia les activitats d’oci per a adolescents, de 12 a 17 anys, amb dues propostes perquè connectin amb la natura i la creativitat. Aquest dilluns, 3 d’abril, es programa una sortida a peu des de l’Espai Jove fins a la Creu de Sant Isidre. L’excursió comença a l’Espai Jove a les 9.30h i fins a les 13.30h en què es preveu el retorn al punt d’inici. Durant el camí es farà un petit esmorzar que cadascú haurà de portar de casa seva. La iniciativa, que és gratuïta, és duta a terme pel Centre d’Excursionista de Sitges, tot i que està impulsada pel Departament de Joventut i el Consell d’Adolescents, que va demanar fer sortides pel Garraf.

El taller per pintar ous de Pasqua és gratuït i es realitzarà el dimarts, 4 d’abril, de 17 a 19 hores i serà impartit per la jove ucraïnesa, Sofiia Osypenko, que parla català i castellà. Les persones que participin analitzaran què significa els colors que han escollit, amb el seu estat d’ànim i personalitat.

Tothom interessat en participar en aquestes activitats poden formalitzar la inscripció prèviament a l’enllaç següent: https://linktr.ee/espaijovesitges.

Més propostes: tallers de bijuteria i macramé

Aquestes activitats de lleure complementen l’oferta programada per la regidoria de Joventut com els tallers de bijuteria per a joves de 12 a 17 anys i macramé per a més 18. L’objectiu és afavorir la imaginació i desenvolupar el seu potencial creatiu. El jovent interessat pot fer la inscripció prèviament al whatsapp 607 66 78 31.

El taller de Bijuteria tindrà lloc el proper 4 de maig de 17 a 19 hores i permetrà als participants conèixer diverses formes per poder crear els seus propis penjolls, arracades i anells. L’activitat és gratuïta, però per poder assistir-hi cal fer una inscripció prèvia a https://linktr.ee/espaijovesitges

El taller de macramé es farà els dies 6,13 i 20 de maig de 10 a 12 hores. Els joves poden aprendre a partir de cordills o fils gruixuts trenats o nuats  creant articles decoratius a l’estil bohemi o “boho” per engalanar el seu entorn de manera artesanal. El taller té un preu total de 16€ i per poder assistir-hi cal fer una inscripció prèviament al telèfon 607 66 78 31.

 

CALENDARI D'ACTIVITATS 3 i 4 d’abril

 

*Sortida a peu pel Garraf

 • Data: 3 d’abril
 • Horari: de 9:30 a 13:30 h
 • Recorregut fins a la Creu de Sant Jordi
 • Punt d’inici i final: Espai Jove
 • Activitat gratuïta
 • Inscripció: https://linktr.ee/espaijovesitges

 

*Taller per pintar ous de Pasqua

 

 

CALENDARI DE TALLERS (abril i maig 2023)

 

MAIG 

 

 • Macramé
  • Dates i horari: 6, 13 i 20 de maig de 10 a 12 h 
  • Edat: de 18 a 35 anys 
  • Preu: 16 euros
  • Espai Jove:
  • Inscripció:607 66 78 31

 

 

 

Espai Jove

Adreça: C/ Josep Soler Tasis, 4

Telèfon: 93 894 20 47

E-mail: espaijove@sitges.cat

 

Galeria d'Imatges