Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La regidoria de Joventut projectarà cinema d’estiu gratuït a la platja de la Fragata i a l’exterior de l’Espai Jove

Els dies 6 i 20 de juliol es projectaran films al parc del Rocà (conegut popularment com la pineda de l’Espai Jove): ‘Chavalas’ i ‘Dues nits d’ahir’. Els dies 13 i 27 de juliol tindran lloc a la platja de la Fragata dues projeccions cinematogràfiques: ‘Sis dies corrents’ i ‘Damas de hierro’. L’entrada és lliure i oberta a tothom. Les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol, a les 22 hores.

La regidoria de Joventut organitzarà una nova edició de Cinema d’estiu amb projeccions de pel·lícules de cinema independent i en versió original els dimecres del mes de juliol. Els dies 6 i 20 de juliol es projectaran films al parc del Rocà (conegut popularment com la pineda de l’Espai Jove): ‘Chavalas’ i ‘Dues nits d’ahir’, mentre que els dies 13 i 27 de juliol tindran lloc a la platja de la Fragata dues projeccions cinematogràfiques: ‘Sis dies corrents’ i ‘Damas de hierro’. Les sessions de cinema seran gratuïtes i permetran gaudir del cinema a la pantalla gran i a l’aire lliure quan es pongui el sol, entre les 21.30 i les 22 h per assegurar una bona visibilitat.

El regidor de Cultura Xavier Salmerón, assegura que “seguim apostant per dinamitzar els estius amb diversos activitats culturals diverses i gratuïtes adreçades als joves, i el cinema a la fresca és una d'elles".

La programació arrencarà el 6 de juliol a l’exterior de l’Espai Jove amb la projecció del film Chavalas’, un cant  a l’amistat protagonitzat per Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Ángela Cervantes, i Carolina Yuste. Aquestes actrius joves es posen en la pell de quatre amigues d’adolescsència que es retroben al barri on van créixer.

La pel·lícula ‘Sis dies corrents’ de la directora catalana Neus Ballús es programarà el dia 13 de juliol. La cineasta relata el dia a dia de la vida de tres lampistes al llarg d’una setmana per mostrar el respecte a la diferència i la solidaritat de classe. Durant una setmana el més jove haurà de demostrat que està preparat per substituir un treballador que es jubili, però aquest home considera que el jove no dóna el perfil i dubta que els clients acceptin un treballador marroquí.  

La directora de les premiades 'La Plaga' i 'El viatge de la Marta', va tornar a rebre més reconeixements amb la pel·lícula ‘Sis dies corrents’ amb 5 premis Gaudí, inclosos els de millor pel·lícula, direcció i actors masculins (actor principal: Mohamed Mellali), actor secundari (Valero Escolar). Abans de la projecció d’aquesta cinta, es projectarà el curt ‘Pobre Antonio’. 

La cinta de Finlàndia, ‘Damas de hierro’, de Pamela Tola es programarà a la platja de la Fragata dimecres 27 de juliol. Després de colpejar el seu marit amb una paella al cap i intentar enterrar-lo al jardí, Inkeri de 75 anys s’adona que pot passar la resta de la seva vida a la presó i es llança a un embogit últim viatge a través de Finlàndia amb les seves germanes Sylvi i Raili. Amb els retrobaments del passat, els balls fins a l’alba i els guapos autoestopistes descobriran que mai no és massa tard per viure la vida. Prèviament es projectarà el curtmetratge ‘Golondrinas’. 

La cloenda del Cinema d’estiu serà el dia  20 de juliol amb la projecció de ‘Les dues nits d’ahir’, l’òpera prima de Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena. Aquesta road movie explica la fugida de tres amics d’infància en cotxe amb les cendres d’un altre amic seu en un tàper dins d’una motxilla. La història gira al voltant de la buidor dels tres joves i les maneres que busquen per dominar i gestionar unes emocions que els ofeguen.

 

Calendari Cinema d’estiu

  • 6 juliol exterior de l’Espai Jove: ‘Chavalas’
  • 13 de juliol – Platja de la Fragata: ‘Sis dies corrents’ platja de la Fragata el dimecres
  • 20 juliol exterior de l’Espai Jove: ‘Les dues nits d’ahir’
  • 27 juliol -Platja de la Fragata: ‘Damas de hierro’

Activitat gratuïta

 

 

Cinema d’estiu per dies i espais:  

  • 6 i 20 de juliol a l’exterior de l’Espai Jove 
  • 13 i 27 a la Platja de la Fragata 

Activitat gratuïta

Galeria d'Imatges