Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La regidoria de Joventut renova la festa d’estiu

La regidoria de Joventut organitzarà el 14 d'agost la festa d’estiu aquesta vegada sota el nom d’ “L’Alternativa Jove” que se celebrarà a partir de les 7 de la tarda a la pineda de l'Espai Jove. La iniciativa, adreçada a joves de 15 a 35 anys, aplegarà discjòqueis de Sitges emergents amb l'objectiu que es donin a conèixer.

L'Ajuntament de Sitges organitzarà el 14 d'agost a la pineda de l’Espai Jove la festa d'estiu amb un nou enfocament pensada específicament per a l’oci nocturn i per a un públic jove més ampli. L’Espai Jove, ha reinventat aquesta iniciativa lúdica amb el nom L'Alternativa Jove  per despertar l'interès del jovent entre els 15 i els 35 anys. Un dels objectius d'aquest canvi és ampliar la franja d'edat que atén habitualment aquest servei municipal que és de 12 a 17 anys.  La festa, que se celebrarà des de les 19.00 fins a les 01.30 hores, pretén oferir una alternativa real d'oci nocturn.

Durant la festa, es disposarà d’espais de sensibilització i atenció directa com el Punt Lila / Punt Segur amb  informació, prevenció i abordament d’assetjaments i agressions masclistes i lgbtifòbiques. També hi haurà un punt d'informació,  prevenció i reducció de riscos associats al consum de drogues, que portarà l'associació SOM.NIT.

L'entrada a L'Alternativa Jove serà gratuïta i es farà a l’aire lliure. Les barres estaran gestionades pel Consell Municipal de Joves de Sitges i les begudes i els refrescos tindran preus populars.  

A més, la festa servirà també per promoure els joves discjòqueis emergents de l'escena musical sitgetana. El programa de música arrencarà a les 19.00 h amb Onemore Soundsystem, que oferirà una sessió de reggae-dub a les 21.15 h es farà el relleu musical a STGS MIX, que oferirà Pachanga i música dels 90 fins l’actualitat. La festa farà un gir a les 23.15 amb Dj Bruno que punxarà Techno House fins a les 1.30 hores.  

 

L'Alterantiva Jove és una festa organitzada per l’Espai Jove, un servei de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sitges amb la col·laboració del Consell Municipal de Joves.  L'Alternativa jove 

Dia: 14 d'agost 

Horari: de 19.00 a 01.30 h 

Lloc: Pineda de l’Espai Jove (C/ Josep Soler i Tasis,4)

Venda de begudes anticipades per a majors de  18 anys 

 

Programa musical 

19.00 h Onemore Soundsystem  regagae-dub 

  1. 15 h STGS MIX Pachanga 

23.15 Dj Bruno Techno House