Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'envelat de la Platja de la Fragata acollirà el 6 de desembre la segona edició del Sitges X-MAS Drone Fair

Sitges X-MAS Drone Fair, Platja de La Fragata
Sitges X-MAS Drone Fair, Platja de La Fragata
El festival permetrà als pilots professionals competir i demostrar les seves habilitats. El certamen també s'adreça al públic general que podrà veure proves en directe i aprendre pas a pas com fer volar un dron.

Els aficionats als drons i el públic en general tornen a tenir una cita a Sitges. Per segon any consecutiu, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament i Drones de Carreras organitzaran el Sitges X-MAS Drone Fair el 6 de desembre a l’envelat de la Platja de la Fragata per apropar a tota la ciutadania el món dels drons. L’entrada al recinte és lliure.

Com a novetat, l’esdeveniment comptarà amb dos espais diferenciats: un per al públic en general per aprendre a fer funcionar i fer volar els drons de la mà d’educaires.org. En el segon espai s’aplegaran els professionals, pilots federats per disputar una competició de drons. Els espectadors també podran seguir les proves en directe i també a través de pantalles per comprovar les habilitats, destresa i agilitat dels esportistes amb els aparells.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sitges programa aquest esdeveniment que pretén apropar la multifuncionalitat dels drons que tenen actualment dins de les noves tecnologies, fer pedagogia amb l’ús d’aquests aparells i donar a conèixer la normativa.

 

 

 

Sitges X-MAS Drone Fair

6 de desembre

Platja de La Fragata

d’11 a 22.30 h