Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Les sessions golfes amb jocs de taula tornen aquest divendres a l’Espai Jove

La sessió és gratuïta i permetrà als assistents a partir de 12 anys jugar a jocs de taula de 20 a 2 h de la matinada. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia.

L’Espai Jove torna a acollir aquest divendres la sessió golfa corresponent al mes d’octubre. Es tracta d’una proposta d’oci alternatiu gratuïta que s’adreça a joves a partir de 12 anys i es desenvoluparà de les vuit de la tarda a dues de la matinada. L’entitat Dau Ferrat dinamitza la vetllada que inclou una gran diversitat de jocs de taula com el ‘Torneig de Crockinole’, ‘La Resistencia Avalon’, ‘The island’ i ‘King of Tokio’, entre molts d’altres i jocs de cartes (Virus, Pelusas, Exploding Kittens).

Les sessions golfes a l’Espai Jove van començar el 15 de setembre. La data de les següents jornades s’aniran donant a conèixer a través de les xarxes socials del Dau Ferrat i de l’Espai Jove. La iniciativa va començar a funcionar l’any 2018 amb jocs de taula en horari de tarda, i ara s’han reprès en horari nocturn.

Totes les sessions es programen un cop al més i són gratuïtes, però l’aforament és limitat. Per participar-hi cal fer la inscripció prèviament a través d’aquesta pàgina web o d’aquest formulari. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a dauferrat@gmail.com.

 

Sessions golfes a l’Espai Jove                 

Data: 20 d’octubre

Horari: De 20 a 2 h de la matinada

Activitat gratuïta