Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Propostes d’estiu per a joves

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sitges organitza quatre cursos i tallers per aquest estiu a l’Espai Jove.

El taller d'iniciació al dibuix manga s'ha creat pensant en les persones que es volen iniciar en el món del dibuix. Durant el curs es desvetllaran els secrets dels professionals i s'explicaran les tècniques i els llapis que utilitzen per a les seves creacions. El taller s'impartirà tots els dimarts de juliol, de les 11.30 a les 13.00 hores i té un preu de 15€.

Aquells als que els hi agradi el dibuix i l'art, també es poden endinsar amb l'art del graffiti a través d'un taller que servirà per aprendre tots els secrets d'aquesta d'expressió de l'art urbà. El curs tindrà lloc tots els dilluns de juliol entre les 11.00 i les 12.30 hores. Un cop finalitzi el taller, els participants pintaran una paret de l'Espai Jove. Les inscripcions s'han de formular a l'OAC abans del 2 de juliol.

L'Espai Jove també ofereix el taller de Retoc Digital, per a aquelles persones que volen aprendre a retocar fotografies. El taller es farà tots els dijous del juliol, de les 18.00 a les 19.00 hores, i té un preu de 40€. Les persones interessades es poden inscriure fins el 4 de juliol a l'OAC.

La darrera proposta per aquest estiu és el taller de Teatre, que impartirà la Fàbrica de Sabates en cinc grups diferents segons les edats dels participants. Les classes començaran, segons el grup, a finals de juny o a principis de juliol.

Per a més informació: 

Espai Jove
c/Josep Soler i Tasis, 4
Tel.: 93 894 20 47
espaijovesitges.blogspot.com
www.sitges.cat 

Inscripcions (consultar dates segons el taller):
OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà)
c/Nou, 12
Tlfs.: 010 / 93 811 48 04