Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Tècnics de joventut del Garraf i l’Anoia es troben a Sitges

L’Espai Jove acull la sessió de tancament d’una jornada, impartida per l’Agència Catalana de Joventut i adreçada a tècnics i dinamitzadors del Garraf i l’anoia.
L'Espai Jove de Sitges va acollir, dimecres passat, la sessió de tancament de la jornada de formació Els equipaments juvenils com a eina d'intervenció socioeducativa i dinamització juvenil. En aquest curs han participat tècnics i dinamitzadors d'equipaments juvenils del Garraf i de l'Anoia i ha estat coordinat des dels serveis comarcals de joventut d'ambdues comarques.
 
Impartit per l'equip de Participació de l'Agència Catalana de Joventut, els objectius del curs eren diagnosticar necessitats i problemàtiques del propi equipament, clarificar, ordenar i planificar els diferents programes i metodologies de treball de cada municipi, a més d'adaptar eines i recursos en dinamització juvenil en el treball diari. Un dels temes recurrents ha estat la situació dels equipaments juvenils en l'entorn actual.
 
El curs es va iniciar el novembre passat, amb quatre sessions realitzades als espais joves de Canyelles, Masquefa, Olivella i La Pobla de Claramunt. i una darrera sessió de tancament a Sitges.