Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

Desmuntades les dues sitges per al ciment al port de Vallcarca

Les peces se les ha emportat un gestor de residus autoritzat que les ha transportat a un centre especialitzat per a la seva valorització

El port industrial de Vallcarca ha desmuntat les dues sitges que s’utilitzaven per emmagatzemar el ciment abans de carregar-lo en vaixells mercants, segons ha informat el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, a l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, durant una visita el passat dijous.

Les peces se les ha emportat un gestor de residus autoritzat que les ha transportat a un centre especialitzat per a la seva valorització. Un cop fet el desballestament, la superfície on hi havia les dues sitges s’ha arranjat i s’ha pavimentat.

Les sitges desmuntades estaven vinculades a la concessió administrativa que tenia l’empresa Cementos Portland Valderrivas al port per a l’explotació de les instal·lacions portuàries, amb l’objectiu d’operar i transportar els productes derivats de la cimentera. La concessió administrativa per a l’explotació del port es va extingir el juliol de 2018.