Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

El Mercat de la Terra organitza un nou taller de cuina per a infants

Els nens i les nenes podran aprendre aquest dissabte 2 de juny a construir un hort amb verdures en el marc del mercat de la terra instal·lat a la plaça de Catalunya. L’activitat és gratuïta i es realitzarà d’onze del matí a dues del migdia.

El mercat de la Terra programa, aquest dissabte 2 de juny,  un nou taller de cuina per a infants anomenat Menja’t el teu hort.  Amb l’objectiu d’apropar als infants la verdura de temporada de forma lúdica, l’empresa El Peix al plat convida als nens i a les nenes a utilitzar la imaginació per construir un hort amb una base de puré de patates i plantaran ingredients frescos com pastanagues, pèsols o faves. La proposta gastronòmica és gratuïta i durarà d’onze del matí a dues del migdia.

Al llarg del matí el jove sitgetà, Víctor Berbegal, convertit en un joglar del segle XXI animarà amb la seva cornamusa el Mercat mentre pregona els productes i els productors de les diferents parades, i també explica històries de Sitges fantàstiques per fer gaudir tant grans com petits.
 
La Plaça Catalunya acull el Mercat de la Terra el primer dissabte de cada mes des de les deu del matí a les dues del migdia. La iniciativa pretén ser un punt de referència per als amants dels productes de proximitat i de temporada i, també, un lloc per a tota la família. Amb aquest objectiu renova les activitats cada mes i aquest mes de juny incorpora tres nous productors de vins ecològics del Garraf i, també, de productes vegans i gelats ecològics.
 
El Mercat de la Terra està organitzat per Slow Food del Garraf i Penedès conjuntament amb l’Ajuntament de Sitges s’emmarca també dins el mercat habitual del dissabte.