Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

L’Ajuntament de Sitges continua l’arranjament dels camins al parc del Garraf

L’actuació pretén millorar les vies d’accés al parc com a mesura de protecció contra els incendis i es farà dijous i divendres.

El camí d’accés al Parc del Garraf entre el Polígon de Les Pruelles i el Collet de la Fita s’acabarà d’arreglar aquest dijous i divendres, 28 i 29 d’octubre, després que fa uns dies ja s’arrangés la part principal d’aquest tram. L’actuació consisteix en completar el manteniment del camí, en el marc de les actuacions del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals del 2021.

Mentre durin els treballs, hi haurà canvis a la mobilitat. Es tancarà el camí a la circulació per a tot tipus de vehicles incloses les bicicletes, però es permetrà el pas del veïnat resident al tram afectat. Com a alternativa, durant els dos dies de l’actuació, els vehicles podran utilitzar per entrar i sortir del Parc del Garraf la carretera asfaltada en direcció a la urbanització de Mas Alba (Sant Pere de Ribes). Per seguretat, es recomana als senderistes  que no accedeixin per la pista en obres sinó que es desviïn pels corriols de la Serra dels Gegants.

En una segona fase del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals 2021 es realitzarà una altra intervenció per arreglar uns punts concrets del Camí de les Basses a la Trinitat. Aquesta futura actuació ha de garantir la seguretat dels vehicles d'emergències que hi haguessin d'accedir en cas d'algun incident.