Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

La façana de la Punta de Sitges s’afegeix a l’apagada mundial contra el canvi climàtic

Imatge principal associada a la noticia
Imatge principal associada a la noticia
Aquest dissabte, 24 de març, de 20.30 a 21.30 hores, un dels símbols emblemàtics de Sitges es quedarà a les fosques per mostrar novament el seu suport a L’hora del Planeta, l’apagada mundial d’una hora de monuments i edificis populars per sensibilitzar sobre els efectes del canvi climàtic. L’Ajuntament de Sitges també fa una crida a la ciutadania a sumar-s’hi.

L’Ajuntament de Sitges s’adhereix un any més a la campanya de L’Hora del Planeta, que se celebra aquest dissabte 24 de març arreu del món. L’emblemàtica façana de la Punta es quedarà a les fosques durant una hora des de dos quarts de nou del vespre fins a dos quarts de deu de la nit per lluitar contra el canvi climàtic. L’apagada de la il•luminació de la façana de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla és un gest simbòlic, que es realitzarà també a altres monuments i edificis icònics i populars d’arreu del món”.

Aquesta acció global, per concienciar la població sobre els efectes de l’escalfament global i en defensa també de l’estalvi energètic, està promoguda per l’organització World Wildelife Fund for Nature (WWF) i va començar a celebrar-se l’any 2007. Actualment, L’hora del Planeta ja es visualitza a més de 7.000 ciutats de 184 països.

L’Ajuntament de Sitges fa una crida als ciutadans perquè també hi participin des de casa durant aquesta hora si realitzen mesures com apagar tots els llums i no estar connectats a internet.