Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

La unitat mòbil de reparació de petits electrodomèstics arriba a Sitges aquest dijous

Imatge d'arxiu de la Reparatruck
Imatge d'arxiu de la Reparatruck
La Reparatruck s’instal·larà novament al costat del Mercat setmanal de Can Robert amb l’objectiu d’ensenyar a auto-reparar petits electrodomèstics a la ciutadania. La iniciativa, que va arrancar el mes de desembre, busca prevenir la generació de residus.

La unitat mòbil de reparació de petits electrodomèstics tornarà a ser aquest dijous  12 de març al Passeig Vilafranca, al costat del Mercat setmanal de Can Robert. La Reparatruck donarà servei de 10 a 13 hores i comptarà amb un tècnic especialitzat que ensenyarà a reparar petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics.

Des del passat mes de desembre, en què va arrencar la iniciativa, la Reparatruck ha donat servei un cop al mes a Sitges, sempre al Mercat setmanal de Can Robert. Durant aquestes 3 sessions, 64 persones s’han apropat a demanat informació i 8 persones han sol·licitat l’ajuda tècnica per aprendre a reparar els petits electrodomèstics com un batedora, una cafetera, un reproductor de CD, un bullidor o un llibre electrònic, entre altres.

La Reparatruck és una iniciativa de l’Ajuntament de Sitges conjuntament i el Consell Comarcal i amb el suport de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar la reparació de petits electrodomèstics i prevenir la generació de residus.