Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

S’inicien demà els treballs de millora d’un camí d’accés al Parc del Garraf

L’actuació es realitza del 20 al 22 d’octubre i permetrà dur a terme les obres de manteniment del paviment i del camí per a la prevenció d’incendis forestals. Els treballs afectaran la circulació de vehicles motoritzats i també de bicicletes (tot i que es permetrà el pas del veïnat resident al tram afectat). Com a alternativa, els vehicles podran accedir al parc del Garraf per la carretera asfaltada direcció a la urbanització de Mas Alba (Sant Pere de Ribes).

El camí d’accés al Parc del Garraf, entre el Polígon de Les Pruelles i el Collet de la Fita, s’arranjarà els dies 20, 21 i 22 d’octubre. L’actuació consistirà en fer obres de manteniment tant del paviment formigonat existent com del camí, en el marc d’una de les actuacions del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals del 2021.

Mentre durin els treballs, hi haurà canvis a la mobilitat. Es tancarà el camí a la circulació per a tot tipus de vehicles incloses les bicicletes, però es permetrà el pas del veïnat resident al tram afectat. Com a alternativa durant els tres dies de l’actuació, els vehicles podran utilitzar, per entrar i sortir del Parc del Garraf, la carretera asfaltada en direcció a la urbanització de Mas Alba (Sant Pere de Ribes). Per seguretat, es recomana als senderistes (les persones que van a caminar)  no accedir per la pista en obres sinó desviar-se i accedir-hi pels corriols de la Serra dels Gegants.

En una segona fase del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals d’aquest any, es realitzarà una altra intervenció per arreglar uns punts concrets del Camí de les Basses a la Trinitat amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vehicles d'emergències que hi haguessin d'accedir en cas d'algun incident.