Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

Sitges celebra el Dia Mundial de l’Aigua amb un taller familiar d’observació d’ocells a la riera de Ribes, aquest dissabte

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer al correu medinatural@ccgarraf.cat

El 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua i Sitges acollirà un taller familiar d’observació d’ocells per celebrar-lo. L’activitat es farà el dissabte, de 10 a 12h, al passeig Marítim, a la zona de la platja de les Anquines i la desembocadura de la riera de Ribes. Precisament, l’objectiu de la jornada és que la ciutadania conegui la varietat d’ocells que viuen o passen per l’espai natural de la desembocadura d’aquesta riera, vora el mar i la platja.

El regidor d’Espais naturals de l’Ajuntament de Sitges, Eduard Terrado Pablo, explica que “l’Ajuntament ha destinat recursos a la protecció de la desembocadura de la riera de Ribes com espai natural, així com a la naturalització del tram de Sitges d’aquesta riera” i afegeix que “l’Ajuntament durant els últims dos anys ha estat fent treballs d’extracció de vegetació exòtica invasora  i s’ha renaturalitzat la riera mitjançant la plantació d’espècies autòctones que han propiciat la recuperació de la biodiversitat i de les espècies d’aus que tenen la riera com a hàbitat”.

La inscripció per aquest taller és gratuïta, però cal fer-la al correu electrònic medinatural@ccgarraf.cat. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Sitges, conjuntament amb el Consell Comarcal del Garraf, el Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf i Europarc.