Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

Sitges s’afegeix a L’Hora del Planeta apagant la il·luminació de La Punta

Els llums que il·luminen l’Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla, a La Punta, es tancaran aquest dissabte de les 20:30h a les 21:30h

Sitges es torna a sumar a la iniciativa de l’organització mediambientalista WWF de ‘L’Hora del planeta’ i apagarà la il·luminació exterior de l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla, a La Punta, aquest dissabte entre les 20:30h i les 21:30h. L’objectiu d’aquesta acció és sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de frenar el canvi climàtic.

La campanya de L’Hora del planeta centra els seus esforços en aconseguir que la temperatura global planetària no pugi més de 1,5 graus en els pròxims 7 anys, ja que això suposaria una degradació climàtica del món irreversible, segons els estudis dels quals disposa l’entitat WWF.

A Sitges, el regidor d’Espais naturals, Eduard Terrado Pablo, considera que “l’acció de tancar els llums de l’església de La Punta durant una hora ha de ser un recordatori del molt que ens juguem si no aturem el canvi climàtic”. El regidor Terrado assegura que “a Sitges tenim la defensa del Medi ambient com una prioritat i hem de ser capaços de fer entendre a tothom que hem de lluitar de forma decidida per capgirar l’actual situació d’autodestrucció”.   

Podeu obtenir més informació de la iniciativa L’Hora del Planeta a https://horadelplaneta.wwf.es/.