Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Canvis en la ruta de la L2 del transport urbà a Sitges

La modificació de la ruta L2 de bus urbà no afecta la ubicació de les parades. A partir d’aquest dijous, Sitges posa en marxa els nous models de busos híbrids.

La L2 del bus urbà veu modificat, lleugerament, el seu recorregut, malgrat que les parades es mantenen igual.

La L2 Can Pei - Terramar té 22 parades, més una a demanda a Miralpeix, i enllaça el centre (la primera parada és a l’estació de trens) fins a l’Hotel ME Terramar i Can Pei, on s’atura als centres educatius de l’Escola Maria Ossó, l’IES Vinyet (al costat hi té l’Institute of the Arts Barcelona) i l’Escola Agnès.

 

Sitges recupera els busos híbrids

Després de la primera prova, fa poques setmanes, a la línia L3, Sitges recuperarà a partir d’aquest dijous busos híbrids per a totes les línies de transport urbà, per continuar avançant en els paràmetres de mobilitat sostenible.

El nou model d’híbrid genera menys emissions de CO2 (model Teris) i ha estat provat amb èxit a moltes altres ciutats. Els antics vehicles híbrids (model Tempus) s’havien hagut de retirar de tots els municipis per una averia general, cosa que va obligar al canvi a motors de combustible convencional per continuar prestant el servei.

L’empresa Transports Ciutat Comtal és la que té la concessió del transport de bus urbà a Sitges i serà aquesta mateixa companyia la que completarà el canvi dels actuals vehicles de combustible convencional als nou bus híbrid (model Teris).