Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Comença el procés de substitució dels parquímetres de Sitges

Els primers aparells s’han instal·lat al Vinyet i Terramar i es preveu completar el procés a finals d’any, un cop comprovada l’eficiència dels nous dispositius.

El Vinyet i Terramar ja tenen als seus carrers els nous parquímetres de Sitges, malgrat que fins a finals d’any encara estaran en funcionament els aparells que hi havia fins ara. Al llarg d’aquests últims mesos de l’any, es completarà la instal·lació a tot Sitges i, sobretot, es confirmarà que els nous aparells funcionin correctament.

Un cop tots els aparells estiguin col·locats i assegurada la seva eficiència, es posaran en marxa i es desactivaran els parquímetres antics. Fins aquell moment, malgrat que convisquin dos aparells a la via pública, tan sols funcionarà la màquina que s’havia fet servir fins ara. Posteriorment, quan entrin en funcionament els nous aparells, també seran els únics que funcionaran, ja que els antics s’aniran retirant.

Els nous aparells volen fer més senzill el pagament a les persones usuàries, ja que per exemple identificaran la matrícula del vehicle i li aplicaran els descomptes oportuns si el vehicle és de Sitges.