Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Comencen les obres als passos de vianants del carrer de Joan Maragall

Els treballs s’inicien el 2 de novembre i faran uns encreuaments més segurs i ajustats a la normativa, amb facilitats per a persones amb mobilitat reduïda.

El carrer de Joan Maragall comença, aquest dimarts, un procés de canvis dels seus passos de vianants, per tal de fer més segurs i ajustats a la normativa actual els encreuaments. Amb un pressupost de 29.000 euros, dins del 2021 es faran noves les cruïlles del carrer de Joan Maragall amb Rafael Llopart, Felip Massó i Magí Casanovas. La resta de passos es completaran durant el 2022. 

El regidor de Serveis urbans, Jaume Monasterio, assegura que “les millores seran notables. Volem que els vianants guanyin seguretat als encreuaments, amb més visibilitat a les cruïlles”. Monasterio afegeix que “els passos de vianants seran accessibles per a persones amb dificultats de mobilitat, ja que s’eliminen les voreres i es generen unes petites rampes. A més, aquests espais també tindran un relleu marcat al terra, per a guiar les persones amb problemes de visió”.

Les obres dels nous passos de vianants suposaran tant la creació de nous com l’anul·lació dels antics, ja que estaven en llocs inadequats perquè tenien diversos obstacles que no els feien útils. Totes les obres es faran sense tallar de forma permanent el trànsit de vehicles.