Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

El bus urbà L3 modifica els horaris a causa del trànsit previst a l’estiu

El bus de la ruta L1 arribarà a l’entrada del cementiri de Les Pruelles quan se li sol·liciti al conductor, però el recorregut de tornada s’haurà de fer des de la parada “Cementiri” a la rotonda final de l’Avinguda del Camí Pla.

L’increment de trànsit de vehicles a partir del mes de maig, sobretot al tram d’accés a la urbanització de Montgavina, fa que la durada del recorregut de la L3 del bus urbà passi a ser de 40 minuts (en comptes dels 30 minuts habituals) per completar la ruta amb sortida i arribada a l’estació del tren.

Amb aquest allargament de la ruta, es redefineixen els horaris de cada parada per ajustar-se a la realitat. Els nous horaris entren en funcionament el pròxim dilluns 8 de maig. L’Ajuntament i l’operador del servei en valoraran el bon funcionament per si cal fer alguna altra modificació.

La línia de bus urbà L1 enceta el servei d’arribada fins a l’entrada del cementiri de Les Pruelles, sempre que se sol·liciti al conductor. Per tornar amb bus des del cementiri de Les Pruelles, però, caldrà adreçar-se a la parada habitual “Cementiri”, que està a la rotonda final de l’Avinguda del Camí Pla.