Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

El passeig Marítim de Sitges recupera el seu aspecte habitual sense mesures de regulació de mobilitat

Imatge del passeig amb les mesures de regulació de la mobilitat
Imatge del passeig amb les mesures de regulació de la mobilitat
Els canvis afecten només a la mobilitat per als vianants. El nou carril bici instal·lat sobre l’antiga zona blava i el carril únic de circulació de vehicles continuaran vigents.

L’Ajuntament retirarà demà divendres 3 de juliol les tanques i les cintes encarregades de distribuir i regular el pas dels vianants i corredors al passeig Marítim de Sitges. Aquestes mesures de regulació es van instal·lar el passat mes de maig, a l’inici de la desescalada, amb l’objectiu de millorar el trànsit de persones i evitar les concentracions, facilitant el distanciament de seguretat, tant entre els vianants com entre els corredors.

Un cop finalitzada la desescalada, l’Ajuntament ha decidit retirar aquests elements del passeig. Tanmateix, el consistori recorda que, per tal d’evitar contagis, cal mantenir la distància de seguretat entre persones i s’aconsella caminar per la dreta.

Les mesures de regulació del trànsit de vehicles i bicicletes al passeig Marítim continuaran tal com estan actualment. Per tant, el carril bici que es va habilitar durant la desescalada en l’espai que fins llavors s’havia dedicat a aparcaments de zona blava, segueix actiu i el trànsit de vehicles es continuarà realitzant en una sola direcció, sentit Terramar.