Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

El Pla de Mobilitat de Sitges entra en la fase d’exposició pública

Els col·lectius i persones que van formar part de les jornades participatives sobre aquest pla també estan cridades a examinar-lo en aquest període d’informació pública.

El Pla de Mobilitat aprovat, inicialment, per l’Ajuntament de Sitges ja ha entrat a la fase d’exposició pública. En aquest període de 30 dies, es poden presentar al·legacions i hauran de ser contestades per l’administració municipal. De fet, els col·lectius i persones que ja van prendre part de les jornades participatives d’elaboració del pla també estan cridades a la seva revisió en aquesta fase actual d’informació pública.

El Pla de Mobilitat té una seixantena d’actuacions pautades en els pròxims tres anys, que es començarien a desenvolupar un cop hagi finalitzat el procés d’aprovació final, que haurà de passar, també, pel vistiplau de la Generalitat de Catalunya.

El regidor de Mobilitat, Jaume Monasterio Miró, explica que “el Pla vol prioritzar la mobilitat tranquil·la, caminant, amb bicicleta o transport públic i fer voreres més amples i accessibles”. En aquesta línia, el regidor Monasterio recorda que “cada any ja destinem 150.000 euros a arreglar i fer accessibles voreres, però el fet de tenir un Pla de Mobilitat aprovat et permet anar a buscar subvencions d’altres institucions per tirar endavant aquests projectes”.   

L’aprovació inicial del pla per part de l’Ajuntament de Sitges ja està publicada al Butlletí oficial de la província, cosa que obre el període d’exposició pública: https://bop.diba.cat/anunci/3510464 .