Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

El poble de Garraf tornarà a disposar d’un aparcament dissuasiu des del maig

L’espai situat a l’entrada de Garraf, amb capacitat per a uns 300 vehicles, és fruit del conveni entre l’Ajuntament i l’empresa Holcim

El poble de Garraf tornarà a disposar d’un aparcament dissuasiu a partir del mes de maig, amb l’objectiu de millorar la mobilitat en aquest punt de Sitges durant els mesos amb més afluència de visitants. L’espai que s’habilitarà és el terreny que en els últims anys ja han arranjat entre l’Ajuntament i l’empresa Holcim, a través d’un conveni entre les dues parts.

L’estacionament està previst per a uns 300 vehicles dins dels 4.000 metres quadrats del solar. Al llarg d’aquest mes d’abril es faran petits arranjaments al terra d’aquest espai, que es regirà per les tarifes de zona blava de Garraf a partir de l’1 de maig. Els vehicles residents a Sitges podran disposar d’aquest aparcament gratuït.

La zona blava estarà en funcionament al poble de Garraf i també a Les Botigues de Sitges entre el dia 1 de maig i el 30 de setembre, de 10 a 14h i de 16 a 20h. El pagament es pot efectuar mitjançant els parquímetres amb moneda o targeta, així com a través de l´App Blinkay.