Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Els distintius de vehicles de residents del 2020 seguiran vigents per al 2021

L’Ajuntament de Sitges inicia el procés de digitalització dels parquímetres que, entre altres, permetrà el reconeixement automàtic dels residents a partir de la matrícula. Fins que no es disposin dels nous parquímetres, es prorroga la vigència dels distintius 2020

Les persones residents a Sitges que disposen del distintiu per al seu vehicle per a l’any 2020 també el podran fer servir aquest 2021. La regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Sitges ha iniciat el procés de renovació dels parquímetres que incorporaran un sistema de digitalització i que permetrà comprovar que la matrícula del vehicle pertanyi a una persona resident, de manera que en un futur la previsió és que no s’hagin d’imprimir els distintius anuals.     

Amb la mesura de prorrogar els distintius del 2020 per al 2021, també s’eviten gestions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), on sempre s’hi adreçaven sol·licituds perquè no havia arribat l’indicador del nou any per diferents motius (canvis d’adreça no notificats, errors de correus...). Aquesta decisió implica que les noves altes de vehicles de residents a Sitges tindran el distintiu de l’any 2020.

Per aquest 2021, també es prorroguen els preus d’estacionament i es mantenen les mateixes àrees de zones blaves.