Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Es reprenen les obres del carrer Espalter

Els treballs formen part de la tercera i última fase del projecte de canalització de l’aigua de pluja de la zona i està previst que finalitzin a finals de juny

L’Ajuntament de Sitges reprèn avui dilluns les obres del carrer Espalter després de l’aturada realitzada en motiu del Carnaval per permetre el pas de la rues i el tràfic de persones.

La represa de les obres suposarà afectacions en la circulació al carrer Espalter des del carrer Sant Josep fins el carrer Europa. El pas de vehicles quedarà tancat, excepte per als veïns que tenen guals o aparcaments dins l’àrea. També estarà permès l’accés als usuaris del centre mèdic i a les emergències. La resta de vehicles poden circular fins el carrer San Josep o fins el carrer Antoni Gaudí.

L’actuació forma part del projecte d'instal·lació de la xarxa de pluvials a la zona del carrer Espalter, fins ara inexistent, una actuació que millorarà substancialment la canalització de l’aigua de pluja a la zona. Les obres també preveuen la renovació del clavegueram i el col·lector d'aigües pluvials i la xarxa d'aigua potable.

El projecte, que té un pressupost de prop d’1 milió d’euros, va començar el mes d’abril del 2019  i finalitzarà el mes de juny del 2020.