Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament comença la reparació intensiva de les voreres de Sitges

Treballs de millora davant l'institut Vinyet
Treballs de millora davant l'institut Vinyet
Les primeres actuacions es fan al sector del Vinyet i el projecte s’allargarà 4 anys, amb una inversió prevista de 100.000 euros cada any. També s’han iniciat els primers tràmits per dur a terme el pla de millora a la zona de Terramar

Les voreres de l’Avinguda del Vinyet, des de davant de l’ermita fins al carrer del Reverend Joan Lloberas, seran les primeres que s’arreglaran dins del pla municipal plurianual previst per anar renovant aquests espais d’ús dels vianants.

Aquesta primera actuació ja està inclosa en el contracte per reformar totes les voreres de Sitges que ho necessitin. L’Ajuntament ja ha signat aquest contracte, que tindrà una durada de 4 anys i un pressupost de 100.000€ per any. Aquests dies ja s’estan fent les actuacions prèvies a l’inici de les obres a l’Avinguda del Vinyet i davant de l’Institut del Vinyet.

El regidor de Serveis urbans i mobilitat, Jaume Monasterio, explica que “es tracta d’un projecte ambiciós, perquè estem parlant de moltes voreres. Per això preveiem un pla a quatre anys, però amb la voluntat de començar ja i que aquest estiu ja tinguem els primers resultats en una zona on fa falta, com és l’Avinguda del Vinyet”.

 

Terramar

L’Ajuntament també avança en la remodelació de la via pública al sector de Terramar, amb especial atenció a donar prioritat a les voreres que estan en més mal estat.

L’Ajuntament ja ha iniciat els primers passos i ha licitat i adjudicat el contracte que se signarà properament. Un cop s’hagi fet aquest darrer tràmit administratiu, començaran les obres. Pel regidor de Serveis urbans i mobilitat, Jaume Monasterio, “Terramar és una prioritat perquè hi ha voreres en molt mal estat. Però per primer cop en molts anys ens proposem d’executar un pla integral per resoldre-ho”.