Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament i l’empresa LafargeHolcim renoven l’acord per disposar d’un aparcament públic al poble de Garraf

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Governació, Josep María Martínez, durant la vista a l’espai aquest matí
L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Governació, Josep María Martínez, durant la vista a l’espai aquest matí
L’empresa cedeix un espai gratuïtament per poder-hi aparcar vehicles i millorar la mobilitat a la platja de Garraf fins al 18 d’octubre.

L’Ajuntament de Sitges i l’empresa LafargeHolcim han renovat l’acord de cessió gratuïta d’uns terrenys d’aquesta empresa al poble de Garraf, amb l’objectiu de crear un aparcament provisional de vehicles i poder millorar la mobilitat durant l’època de bany. El conveni contempla que l’acord per instal·lar aquest aparcament pròxim a la platja de Garraf durarà fins al 18 d’octubre.

Com en els darrers anys, l’Ajuntament s’encarrega de condicionar aquest terreny de l’empresa per poder ser utilitzat com a aparcament públic, i resoldre així un dèficit d’aparcament a una zona de Sitges que rep una gran afluència de banyistes durant l’estiu.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Governació, Josep Maria Martínez, han visitat l’espai aquest matí. L'Alcaldessa ha ratificat que “l'acord és una mostra de col·laboració entre una empresa privada i l’Ajuntament, amb l’objectiu compartit de solucionar un problema de mobilitat a l’estiu que pateix el Poble de Garraf”. Per part del grup LafargeHolcim, ha signat el conveni el seu responsable de Medi Ambient, Jaume Ramon.